Sähköisten päätösten käyttöönotto

Erko on ottamassa käyttöön sähköiset päätökset. Kassan antamat ansiopäivärahapäätökset ja liikkuvuusavustuspäätökset ovat jatkossa luettavissa verkkoasioinnistamme samassa muodossa kuin postitetut päätökset. Sähköiset päätökset vähentävät paperin kulutusta ja päätökset ovat nopeammin jäsenten luettavissa. Huom! Toiminto ei koske vuorottelukorvauspäätöksiä, takaisinperintäpäätöksiä tai jäsenyyspäätöksiä, ne toimitetaan vain postitse kuten aiemminkin.

Sähköiset päätökset otetaan Erkossa käyttöön 19.8.2019.

Tarkistathan verkkoasioinnin viestintäasetuksesi!

Sähköiset päätökset otetaan käyttöön, jos olet sallinut verkkoasioinnin viestintäasetuksista ”Sähköiset kirjeet”. Jos sähköisten kirjeiden lisäksi olet sallinut sähköpostimuistutukset, saapuneesta päätöksestä lähtee ilmoitusviesti sähköpostiisi.

Jos olet sallinut ”Sähköpostimuistutukset” ja ”Maksuilmoitukset tekstiviestillä”, sekä ilmoittanut kassalle voimassa olevan sähköpostiosoitteen, päivitetään automaattisesti 19.8.2019 lupa myös sähköisille kirjeille. Saat siten jatkossa päätökset sähköisesti.

 Tarkistathan verkkoasioinnin viestintäasetuksesi, jotta päätökset jatkossa toimitetaan haluamallasi tavalla! Voit myös käyttöönoton jälkeen tarkistaa verkkoasioinnin Omat tiedot -sivulta, millaiset viestintäasetukset ovat käytössäsi. Jos haluat saada kassan antamat päätökset edelleen paperisena, voit poistaa sähköisten kirjeiden luvan.

Kaikkia jäseniä koskee kuitenkin päätösten toimituksen tuplavarmistus: jos et käy avaamassa sähköistä päätöstä 7 päivän kuluessa päätöksen antamisesta, päätös postitetaan sinulle.