Erkon verkkoasiointi uudistuu joulukuussa

Tulosta

Erkon verkkoasiointi päivitetään joulukuussa uudempaan versioon. Verkkoasioinnin seuraavassa versiossa on kiinnitetty aiempaa suurempaa huomiota etenkin tietoturvaan, jonka johdosta mm. verkkoistuntojen aikakatkaisu otetaan käyttöön sekä sisäänkirjautumisen yhteydessä estetään selaimeen tallennettujen salasanojen käyttäminen.

Kun selaimeen tallennettuja salasanoja ei voi käyttää joulukuussa verkkoasioinnin päivittämisen jälkeen, niin suosittelemme kaikille tallennettujen salasanojen käyttäjille salasanan muuttamista Erkon nykyisessä verkkoasioinnissa käyttäjän tiedossa olevaksi, jotta kirjautuminen verkkoasiointiin onnistuu myös versiomuutoksen jälkeen. Salasanan muuttaminen onnistuu verkkoasioinnin valikosta Jäsentiedot – Salasanan vaihto. Uuden salasanan voi myös tilata tämän linkin kautta, https://extra.erko.fi/openreg/OpenReg.

Verkkoasioinnin käyttäjätunnukset ja salasanat säilyvät samoina verkkoasioinnin versiopäivityksessä. Kirjautuminen verkkoasiointiin onnistuu siis versiopäivityksen jälkeen samoilla tunnuksilla kuin aiemmin, kunhan tunnukset ovat käyttäjän tiedossa.

14.11.2017