Ajankohtaista

Hakemusten käsittelytilanne ja yhteydenotot kassaan

Käsittelemme tällä hetkellä viikolla 46 kassaan saapuneita sovitellun päivärahan jatkohakemuksia ja viikolla 45 saapuneita, ensimmäistä kertaa työttömiksi jääneiden ansiopäivärahahakemuksia (ns. alkavia hakemuksia). Alkaviksi hakemuksiksi katsotaan myös hakemukset, joissa työssäoloehto täyttyy uudelleen työttömyysjaksojen välillä tai aikana tehdyistä töistä. Erkon puhelinpalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 12-15. Puhelinpalvelun numero on (09) 7206 4343. Muistathan, että voit ottaa yhteyttä kassaan … Lue lisää »

23.11.2017

Erkon verkkoasiointi uudistuu joulukuussa

Erkon verkkoasiointi päivitetään joulukuussa uudempaan versioon. Verkkoasioinnin seuraavassa versiossa on kiinnitetty aiempaa suurempaa huomiota etenkin tietoturvaan, jonka johdosta mm. verkkoistuntojen aikakatkaisu otetaan käyttöön sekä sisäänkirjautumisen yhteydessä estetään selaimeen tallennettujen salasanojen käyttäminen. Kun selaimeen tallennettuja salasanoja ei voi käyttää joulukuussa verkkoasioinnin päivittämisen jälkeen, niin suosittelemme kaikille tallennettujen salasanojen käyttäjille salasanan muuttamista Erkon nykyisessä verkkoasioinnissa käyttäjän tiedossa … Lue lisää »

14.11.2017

Postin jakelu-uudistus vaikuttaa kirjeiden jakamisaikatauluun

18. heinäkuuta voimaan tulleen Postin jakelu-uudistuksen myötä Posti ei jaa enää kirjeitä tiistaisin. Maanantaina postitetut kirjeet jaetaan jatkossa pääsääntöisesti keskiviikkoisin tai torstaisin. Erkon verkkoasioinnin kautta voit lähettää kassaan hakemuksia ja niiden liitteitä. Hakemusten ja liitteiden lähettäminen tapahtuu verkkoasioinnissa valikosta Hakemukset ja käsittely. Pääset kirjautumaan Erkon verkkoasiointiin erko.fi-etusivulta kohdasta ’Asioi verkossa’ tai tämän linkin kautta.

25.07.2017

Sivut:123456